PROGRAMMA’S
 

Voornemen

Doelstelling en waarden

Methode

Netwerk

Programma's

Contact

OPLEIDING
olivier.marsily@hr-id.com

BEGELEIDING
empreinte.eu@hr-id.com

BEMIDDELING
culture@hr-id.com

Communicatie en gedrag, assertiviteit, werkgroepen betrekken en leiden, conflict management, management - macht en invloed

Assessment Profiel analyse van een persoon, door een externe en neutrale consulent, op basis van een aantal meetpunten die voorafgaand overeen zijn gekomen met de opdrachtgever en met het oog op de verdere ontwikkeling van de begunstigde. (Roadmap-Empreinte© methode)
Coaching : Deze programma’s zijn op maat en hebben als doelstelling de leiderschap te versterken en de doeltreffendheid te verhogen van individuen en teams. Wij verwijzen hiervoor naar het Mentaal Actie Proces (RoadMAP) van een persoon of een team zoals weergegeven a.d.h.v. het Empreinte© model.

Toepassing leadership, loopbaan begeleiding, teambuilding , ontwikkeling van competenties, , succession planning, mobiliteit en inzetbaarheid, portfolio management, project teams samenstellen, doeltreffendheid opdrijven

CULTURE workshops Deze workshops zijn er om aan de hand van concrete bedrijfsvoorvallen meer inzicht te krijgen in verschillende culturele waardesystemen ten einde er bewuster mee om te gaan en stereotypische communicatie te verbeteren.
Toepassingvoorbereiding op internationale contacten, marktontwikkeling, intern multicultureel beleid, fusie en overname, bedrijfswaarden en –visie.